Hvor heldig er jeg egentlig?

Jeg kan inrømme at jeg er ganske bortskjemt, men jeg er ikke bitchy eller overfladisk av meg. Mamma kaller meg Prinsesse, noe jeg til tider kan være enig i. Jeg har et bra liv, men er det til syvende og sist jeg som taper på det jeg slipper å gjøre her i verden?

I dag har jeg gjort noe, som jeg selv synes er veldig stort, men som for andre, kanskje ungdommer, er hverdagskost. Jeg har måkket snø! Jeg har vondt i ryggen og hendene, og jeg kjenner jeg er utrolig trett fordi jeg har brukt mye energi. Jeg, kjæresten min og mamma var ute i to og en halv time i dag og måkket vekk snøen fra taket på garasjen.

Over til hovedpoenget;

Jeg så på verdens strengeste foreldre, hvor det var fra en familie som bodde på Barbados, og det fikk meg til å tenke. Jeg har ikke så mye å gjøre her i huset, kanskje jeg tar ut av oppvaskmaskinen en gang hver 3 mnd. Mulig jeg henger opp klær en gang i halvåret, men jeg må inrømme at jeg er ganske flink til å støvsuge!

Når jeg ser at ei jente på 9 år, må gjøre så mye på en dag, hun måtte vaske bilen, vaske gulvet, ordne i hagen, og rydde rommet sitt(Det er mitt ansvar her også da) og mer jeg ikke husker, synes jeg det er litt tidlig. Hun er 9 år, hun må få bruke mer av fritiden sin på å leve, være med vennene sine, leke og utforske miljøet rundt. Det var også ei jente på 16 år i familien. Jeg fikk virkelig følelsen av at disse jentene ikke visste hvordan omverdenen er, og hvilket sjokk det kommer til å bli for dem når de får innblikk i det. Familien var også veldig religiøs, noe som gjør at det kommer med både positive og negative regler og handlinger i familien. Disse jentene var englebarn og kunne vel aldri forestilt seg at de kunne gjort noe galt. Foreldrene fulgte med på hvilke filmer de så, så de kan jo heller ikke så innblikk i verden gjennom det.

 

Dere må ikke tro at hos oss er det mor og far som gjør alt, og jeg sitte å kommanderer, men jeg må ærlig inrømme at jeg kunne gjort mer. Men når jeg har skolearbeid som må gjøres etter skoletid, er det ikke mye energi og motivasjon igjen til husarbeid ol!

Jeg oppfører meg bra, og respekterer folk rundt meg, på samme måte som disse jentene. Men når de er vant til alt dette husarbeidet som jeg ikke er "innfødt" med, vil jeg da klare meg dårligere for meg selv når jeg blir elde, og er det jeg som taper på at foreldrene mine er snille og greie mot meg?


Prinsesse Veronica?

Jeg kommer garantert til å angre på at jeg la ut dette innlegget, men det kan jeg ikke. Det vil vel ikke bli mange slike dype innlegg, dette er vel et en gangs tilfelle, fordi dagen i dag fikk meg virkelig til å tenke..

Og jeg vil avslutte med og si at jeg elsker mamma og pappa mer en noe annet her på jord, og resten av familien og mine nærmeste. Jeg setter utrolig stor pris på at dere er de dere er, og at dere alltid er der for meg utansett!

- Hvordan er situasjonen hos deg?

- Best å leve et normalt norskt liv, litt mer som meg - eller som "barneslaver" i Barbados?

 

♥ veronica h


  3 kommentarer

Postet av:
SV:Vel,sorry for at jeg ikke gjorde som du ville ha gjort:) Men en hårvideo trenger faktisk ikke være noe helt spessielt. Jeg viste hvordan jeg fikset håret mitt før. Det er alt:D Meniger, de er alle forskjellige.

Men uansett, takk for kommentaren! Og bra skrevet! å bildet var superfint!
21.02.2012, 23:41
Postet av: Helena Westergren
sv: åååh, tusen takk!! jeg satte virkelig pris på kommentaren din :) you made my day!
21.02.2012, 23:59
URL: http://helenapus.blogg.no
Postet av: Camilla Holvik
Jeg har en sånn mellom ting hjemme. Jeg gjør en del husarbeid, samtidig som jeg har mye fritid og skolearbeid.
22.02.2012, 00:43

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:









Veronica, 17 år, Trondheim, Foto, Vg1, Kristen Videregående Trondheim

arkiv


August 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
August 2011
Juli 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

kategorier


5 Dager
Bilder
Blogg
Mine meninger

lenker





hits